Uurtje Vlietland. Maak je niet druk.

Buiten de huidige coalitie, Leidsenhage, Damlaan, Damplein, MCH Haaglanden, de Dokterspost, het Huijgenskwartier, de windmolen, Westfield Mall Of The Netherlands, snippergroen, de oppositie, het Veur Theater, Ludens, Schouten B.V, Sytwendepark en Avalex om nog iets waar we ons goed druk over maken. VLIETLAND. Eén van de mooiste groene plekken van Leidschendam-Voorburg.

Al jaren het gesprek van de week. Gasleidingen, bomenkap, bomen ziekte, bomen sterfte en een geluidswal. Vorige week nog het nieuws dat er 220 recreatiewoningen gaan komen. Het klinkt allemaal niet best. Als alle belanghebbenden goed met elkaar zouden communiceren dan zou het misschien nog wel meevallen. Nu betwijfel ik dat. Wordt het één grote chaos of maken we ons druk om niets.

Mocht u zich eens een uurtje niet druk willen maken, pak dan eens de fiets en fiets naar Vlietland. Maak een hele of een halve ronde, pauzeer waar u wilt. Genieten staat voorop! Let niet op de drukke A4 maar kijk de andere kant op. Jonge vogels, mooie vlinders, de mooiste insekten en af en toe een Schotse Hooglander die zwemles neemt!

Distelvlinder
Vlietland Leidschendam
Distelvlinder
Distelvlinder
Distelvliner
Ooievaar
Ooievaar
Ooievaar
Ooievaar
Ooievaar
Ooievaar
Kleine Karrekiet
Kleine Karrekiet
Kleine Karrekiet
Kleine Karrekiet
Kleine Karrekiet
Eend
Eend
Bomenkap Vlietland Leidschendam
Nog te kappen bomen
Enkele van de 220 nog te kappen bomen.